Noutăți

Universitatea de Arte din Târgu Mureș anunță lansarea manualului Make A Move – Handbook și a numărului special monografic al revistei „Mise en Abyme” – International Journal of Comparative Literature and Arts dedicat proiectului Make a Move, „Dezbatere – teatrul independent și neinstituționalizat în Europa”.

Citește despre

  • MAKE A MOVE Incubator de artă – subiectele sale, implementările, constatările
  • Practici artistice, experiențe și provocări în ceea ce privește practicile digitale, practicile specifice sitului, audiențele și poziționarea în contextul afacerii și jurnalisticii
  • Constatări ale cercetării pe sectoarele teatrului neinstituționalizat
  • Soluții pentru multe provocări ale sectorului.

Proiectul Make a Move a realizat și testat un program inovator – Art Incubator. Acest program a fost conceput în special pentru practicienii de teatru neinstituționalizat și micii operatori culturali independenți, în principal din domeniul teatrului contemporan, bazat pe mișcare.

Proiectul „Make a Move” a îmbunătățit capacitățile a 45 de artiști europeni independenți, bazați pe mișcare și dans, în a lucra transnațional și internațional, le-a îmbunătățit abilitățile profesionale, a facilitat învățarea de la egal la egal, educația și instruirea, le-a îmbunătățit oportunitățile de carieră în a accesa noi piețe și de a ajunge la audiențe noi și mai largi, a activat posibilitățile de se conecta, de a construi parteneriate și contacte. Proiectul „Make a Move” s-a născut ca o modalitate de a elimina decalajul dintre locul în care suntem ca sector de arte și locul în care dorim să fim în viitorul apropiat.

Mai multe detalii pe www.makeamoveproject.eu