Conferință Marcela Dan

Miercuri, 30 septembrie 2020, începând cu ora 11.00, se va desfășura Conferința I.C.T.M. on-line, prin aplicația ZOOM, cu tema TEATRUL ȘI REVISTELE CULTURALE INTERBELICE CLUJENE, prelegerea fiind susținută de dr. Marcela Livia DAN.

Cei care doresc să participe la conferința video, sunt rugați să descărce aplicația ZOOM, pentru a putea fi contactați prin această platformă online.

Vă rugăm să confirmați participarea până la data de 28 septembrie 2020, un e-mail la adresa ictm.secretariat@gmail.com, pentru a vă putea comunica linkul pe WhatsApp, înainte de conferință cu 15 minute.

Conferință – dr. Tiberius Vasiniuc

Vineri, 19 iunie 2020, începând cu ora 11.00, se va organiza Conferința I.C.T.M. on-line, prin aplicația ZOOM, cu tema ÎNCEPUTURILE TEATRULUI ROMÂNESC ÎN TRANSILVANIA. A DOUA JUMĂTATE A SECOLULUI AL XVIII-LEA, prelegerea fiind susținută de dr. Tiberius VASINIUC.

Vă rugăm să confirmați participarea până la data de 17 iunie 2020 printr-un e-mail la adresa ictm.secretariat@gmail.com, pentru a vă putea comunica linkul.

Conferință – dr. György Andrea

În data de 4 mai 2020, de la orele 11, va avea loc prima conferință din cadrul evenimentului ”Conferințele ICTM”. Acest eveniment va fi susținut de fiecare dintre cercetătorii din cadrul Institutului de Cercetări Teatrale și Multimedia al Universității de Arte din Târgu Mureș.

Prima dintre aceste conferințe, susținută de dr. György Andrea, se va desfășura online, prin aplicația ZOOM și poartă titlul ”Vrem realism, nu magie! Disputa în jurul cronicilor teatrale în Útunk în 1954”.

Dacă doriți să participați, vă invităm să ne trimiteți un e-mail cu intenția dvs de participare la adresa ictm.secretariat@gmail.com, urmând să primiți linkul conferinței prin e-mail.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *